Fysiyo

Contact

FYSIYO
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@fysiyo.nl
www.fysiyo.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL62 INGB 0002 8761 18

Testimonials

Als je problemen heb met je lichaamshouding zou ik het niet weten waar je beter terecht kan.
Ook ik ben hier onder behandeling en heb weer kracht en energie. Dit na een zwaar motor ongeluk en ten gevolgen hiervan een nek hernia. Ik loop weer hard en voel me fit alles door de geweldige goede begeleiding van Ellen.
Stefan Seuren

Dit is de plek om daadwerkelijk van je klachten af te komen. Ellen’s benadering is holistisch te noemen. Ze bekijkt het hele lichaam en weet met haar kennis en heldere uitleg de oefeningen zeer goed over te brengen. Wat ik zo fijn vind aan deze studio is dat er plek is voor iedereen, gevorderd en ongevorderd. En nog een pluspuntje: er zijn geen spiegels.
Anne Elting

Dankzij Ellen en haar manier van werken ben ik zo goed als helemaal van mijn chronische pijnklachten af. Het is verbazingwekkend wat haar behandeling doet! Het mooie is dat er blijvende verandering plaatsvindt en dat je zelf hele prettige oefeningen krijgt aangereikt, waardoor je je eigen lichaam leert kennen en voelen, totdat behandeling niet meer nodig is omdat je je eigen heelmeester geworden bent. Wie wil dat nou niet?!! Gelukkig geeft Ellen ook hele fijne en anatomisch verantwoorde yogalessen om dan te gaan doen. Mijn wekelijkse feestje!

Geweldige lessen, uitdagend en inspirerend. Met een duidelijke uitleg en zeer goede opbouw leert Ellen mijn lichaam de houdingen te ” begrijpen”. Ook de wat moeilijkere houdingen worden voor iedereen toegankelijk gemaakt. Een dikke 10!!!
R. Verhoeff

Fantastische fysio en mens! Ben hier sinds een maand of 6 met rugproblemen. Door slijtage en scoliose vrij veel pijn en beperkt in de beweging en het lopen. Volgens de specialist was de enige optie pijnpoli en misschien ooit in de toekomst een operatie met een onzekere uitkomst.
Het gaat dankzij de therapie van Ellen steeds beter en mijn houding is al enorm verbeterd. Ook lopen gaat weer veel beter en ik heb over het algemeen minder pijn.
Het gaat met vallen en opstaan maar blijf gemotiveerd om door te gaan en ben erg dankbaar voor de hulp en de oefeningen die ik van Ellen krijg.
R. van den Doel

De privé-sessies hebben mij enorm geholpen met mijn (chronische) en heftige rugklachten. Ellen heeft zeer diepgaande kennis en ervaring. Ik raad haar lessen en privé-sessies aan iedereen aan. Of je nu klachten hebt of juist heel sportief bent; haar lessen zijn een goede aanvulling om verder te komen, je lichaam beter te begrijpen en je echt vrijer in je lijf te voelen.
M. van Gennip

Na critical alignment lessen te hebben gevolgd in Amsterdam en Utrecht, volg ik de lessen nu bij Ellen in Den Haag. Haar lessen zijn goed opgebouwd en ze legt de houdingen met veel rust en geduld uit. Ellen is erg goed in het subtiel corrigeren van je houding. Ik heb al veel van haar geleerd. Ik raad iedereen haar lessen aan!
D. Heeremans

Mijn rugklachten zijn helemaal verdwenen en docent Ellen Visser is zeer deskundig.
C. Phaff

Wat een opbouwende fijne les en een fijne yogadocente is Ellen! Je komt heel ver in het openen in de houding en het ontspannen zijn daarin. De hulpmiddelen daarbij zijn heel fijn om dieper in de houding, het voelen en openen te komen. Woon niet in de buurt van maar als ik dat ben kom zeker terug voor meer!
M. van der Wiel

Fijne lessen, het doet veel voor mij, zowel lichamelijk als geestelijk.
R. Wolswinkel