Contact

FYSIYO
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@fysiyo.nl
www.fysiyo.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL62 INGB 0002 8761 18

FYSIYO

Enkele jaren na mijn studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden ben ik mij gaan richten op de Fysiotherapie.

In 2004 heb ik de opleiding Fysiotherapie aan de Leidse Hogeschool afgerond. Vervolgens ben ik werkzaam geweest binnen verschillende eerste lijnspraktijken. Sinds 2007 ben ik werkzaam als vrijgevestigde fysiotherapeute.

Fysiotherapie is continu in ontwikkeling. Door middel van cursussen en nascholing blijf ik mij dan ook steeds verder ontwikkelen. Zo heb ik bijvoorbeeld de cursussen “Mulligan Concept” en “Feldenkrais Methode” gevolgd. De cursus “Mindfulness Training bij patiënten met stress en/of chronische pijn” sloot goed aan op mijn vooropleidingen (fysiotherapie en psychologie) en interesses (yoga en meditatie). Voor dit jaar staat nog de cursus Natural Movement and Physiotherapy gepland.

FYSIYO is gelokaliseerd in een voormalig koetshuisje gelegen in een rustig hofje in de Archipelbuurt van Den Haag.

Vanzelfsprekend ben ik aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), BIG-geregistreerd en sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). In het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie zijn fysiotherapeuten opgenomen die voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen.